Minőségpolitika

Minőségpolitikai nyilatkozat

 

A Real Time Automatika Kft. termékeinek, szolgáltatásainak kiváló minőségét működését meghatározó tényezőjének tekinti.

 

A társaság működési filozófiája, hogy szellemi, tárgyi és anyagi erőforrásainak felhasználásával hosszú távon megbízható, versenyképes, magas műszaki színvonalú termékeket, szolgáltatásokat nyújtson üzleti partnereinek az irányítástechnikai és villamos energiaellátó rendszerek megvalósításának területén.

tuv2.jpg

 

Fenti célkitűzés megvalósítása érdekében kinyilatkoztatjuk elkötelezettségünket az alábbiak szerint:

 

•  Minden lehetséges eszközzel elősegítjük, hogy a teljes személyi állomány megismerje a minőségpolitikát és annak megvalósítási fázisait. El kívánjuk érni, hogy a minőség kiemelt fontosságát minden dolgozó személyes ügyének tekintse.

 

•  Elvárjuk és ösztönözzük a munkatársak saját kezdeményezését a minőséget rontó okok feltárására és azok megszüntetésére.

 

•  Folyamatosan fejlesztjük irányítási módszereinket a személyi-, szervezeti- és tárgyi feltételek folyamatos biztosításával, hatékonyságunk és piaci versenyképességünk növelése érdekében.

 

•  Csak olyan feladatra vállalkozunk, amelynek teljesítése során biztonsággal megvalósíthatók a vevők követelményei, azaz nem veszélyezteti a társaság jó hírnevét és szolgáltatásaink minőségére tett kijelentéseink hitelességét.

 

•  A vevők igényeit úgy mérjük fel, hogy azok mindig egyértelműen, pontosan és világosan legyenek meghatározva.

 

•  Szállítóinkat, illetve alvállalkozóinkat folyamatos minősítéssel és annak rendszeres felülvizsgálatával bevonjuk a társaság minőségpolitikájának megvalósításába. Elvárjuk és megköveteljük, hogy termékeik, illetve szolgáltatásaik színvonala megfeleljen a társaságunk által meghatározott minőségi elvárásoknak.

 

•  Rendszeressé tesszük a minőségügyi és szakmai ismeretek elsajátítását segítő oktatásokat és továbbképzéseket.

 

•  A kialakított és bevezetett minőségirányítási rendszert folyamatosan fejlesztjük, felülvizsgálattal, a belső és külső információk értékelésével javítjuk és aktualizáljuk.

 

Budapest, 2002. március 05.

 

Rottenhoffer Attila

ügyvezető

 

 

vissza a lap tetejére