Head

menuhead

Bemutatkozás
timeline

Cégalapítás, személyi referenciák

A Real Time Automatika Ipari és Kereskedelmi Kft. 1991-ben jött létre elsősorban ipari folyamatok irányítástechnikai tervezési, kivitelezési feladatainak a megoldására. Megalakuláskor a tagok és az alkalmazottak többsége az MMG Automatika Művek Rendszertervezési Főmérnökségének korábbi munkatársaként megalapozott szakmai ismeretekkel rendelkeztek az ipari folyamatirányítás legkülönbözőbb szakterületein /gázipar, olajipar, villamosipar - termelés, szállítás, feldolgozás, elosztás/. Az alapító tagok és alkalmazottak személyi referenciái jelentős hazai és külföldi nagyberuházásokhoz kapcsolódtak, mint például a hazai áramszolgáltatói és gázvezetéki telemechanika rendszerek tervezése és üzembehelyezése, a volt SZU - Nyugat szibériai ~ 2000 olajkitermelő kút automatizálása.

 

 

timeline


Működési háttér, tevékenység

A társaság saját telephelyén, megfelelő műszaki-technikai hátteret biztosító eszközöket felhasználva működik. A társaságnál foglalkoztatott alkalmazottak létszáma
15 fő, amelyből 3 fő ipari létesítmények irányítástechnikai és erősáramú rendszereinek számítógépes tervezésével foglakozik. Tervező rendszerként a társaság évek óta használja az AUTO-CAD , és az OMEGA-CAD tervező rendszereket. A tervezői tevékenységet a kapcsolódó berendezés-gyártási és helyszíni szerelői - üzembehelyezői kapacitással kiegészítve a társaság az esetek többségében komplex feladatmegoldásra vállalkozik az ipari folyamatirányítás , villamos energiaellátás területén.

 

timeline
Fontosabb referenciák


A társaság által az elmúlt több, mint 10 évben végzett tevékenységek részletezése a Referenciáink menüpont alatt található. A referencialista tételei közül érdemes kiemelni az alábbi tervezési és kivitelezési tevékenységeket:

- MOL Rt. gázátadó állomások - tervezés, kivitelezés

- Áramszolgáltató Vállalatok (ELMŰ Rt., DÉMÁSZ Rt., DÉDÁSZ Rt., ÉDÁSZ Rt) transzformátor állomási primer rendszerek (tervezés/, szekunder rendszerek /tervezés, kivitelezés/, telemechanika rendszerek /tervezés, kivitelezés/

- Fővárosi Vízművek Rt. MOSCAD SCADA rendszer - tervezés, kivitelezés

- Főtáv Rt. irányítástechnikai és villamos alrendszerek - tervezés, kivitelezés

- DMRV Rt. irányítástechnikai rekonstrukció - tervezés, kivitelezés

system1

 

vissza a lap tetejére